U bent hier: home
Bekijk uw bestellingen
Promoties

Inleiding
Op 19 oktober 1978 ging de winkel open. Oorspronkelijk vooral op Belgische postzegels gericht werd het in de loop der jaren noodzakelijk het assortiment telkens verder uit te breiden. Op vraag van het cliŽnteel werd een klassement met buitenlandse zegels uitgebouwd. Vooral de meeste Europese landen zijn goed vertegenwoordigd. Het is mogelijk abonnementen te nemen op de postzegeluitgiften van de meeste landen en of thema’s.

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag van 9:30u tot 12:00u en 13:30u tot 17:00u
Zaterdag van 9:30u tot 12:00u
Benodigdheden

In de winkel maakten wij zelf reeds een keuze. De insteekboeken van Leuchturm en vooral het basisassortiment België van de voordrukalbums DAVO zijn onmiddellijk beschikbaar.
De benodigdheden van de meeste grote merken kunnen, voor zover in België aanwezig, op een tweetal werkdagen geleverd worden.


Speciale voorwaarden voor verenigingen die al hun materiaal via ons aankopen.

Eén van onze specialiteiten werd het verhandelen van verzamelingen in alle prijsklassen. Op deze website vind U een gedeelte ervan. Deze verzamelingen zijn steeds in te zien in onze winkel.Brieven - FDC's - Marcofilie

Ook beschikken we over een ruime keuze in FDC’s, brieven, postkaarten, entiers enz.


Sedert augustus 2014 zijn wij onieuw bereikbaar op onze beginlocatie: Kortrijksepoortstraat 251 te Gent.


Garantie

Op meer dan 20 jaar ervaring in de postzegelhandel hebben wij zelf heel wat geleerd over de kwaliteiten van de postzegels zonder daarmee onszelf tot expert te willen uitroepen. Wij proberen zoveel mogelijk de relatie prijs / kwaliteit in ere te houden.

Voor alle reeksen die mogelijk verdacht kunnen zijn worden door ons automatisch certificaten aangevraagd.


Steeds tot Uw dienst.
Route


Klik op de rode cirkel om in te zoemen.